Full Fart & Route 56

Full fart och Route 56 är Lugnetkyrkans söndagsskola vilken är barnens egen gudstjänst.

Varje söndag kl 11.00-12.30 samlas barn mellan 4 och 10 år på Full fart. De barn som går i årskurs 5 och 6 träffas i gruppen Route 56.

De barn som är mellan 3 år och 4 år får gärna vara med inne på Full fart samlingen om du som förälder följer med. Barn som är 3 år och under är välkomna att vara tillsammans med föräldern i något av våra lekrum där det finns möjlighet att leka och umgås.

När barnen kommer till kyrkan följer de med de vuxna in till gudstjänsten i kyrksalen en stund innan de går iväg till sin egen samling ihop med sina ledare.

En del av tiden på Full fart är alla barn samlade tillsammans och en del av tiden är de indelade i grupper efter ålder.

Läger

Några gånger per år anordnar vi läger på Dalagården i Svärdsjö tillsammans med andra församlingar från Dalagården – kristen samverkan.

Dessa brukar vara mycket uppskattade av barn och deras föräldrar. För mer information och anmälan se www.dalagarden.se.

Läger är fantastiska tillfällen att få undervisning från Bibeln, delta i roliga aktiviteter och lära känna många nya vänner. Vanligtvis anordnar vi:

JC-läger på sportlovet ( Lördag v.8 -Tisdag v. 9)
JC-läger på sommaren (v.26 Torsdag-Söndag).
Kids Camp äger också rum på sommaren (v.24 Lördag-Söndag).

De barn som går i åk 3 till och med åk 6 är välkomna på JC-läger (JC som i Jesus Christ) och de barn som ska börja i F-klass till och med åk 2 är välkomna på Kids Camp.

Vi hoppas att du vill följa med!

Öppen Förskola

En mötesplats för alla barn och föräldrar. Här finns möjlighet att umgås, leka och fika tillsammans.

Vi träffas i Lugnetkyrkan fredagar kl. 09.00-ca kl 11.30
Vid ca kl 10.00 har vi en enkel sångstund tillsammans och därefter finns det fika att köpa för 20 kr/familj.

Vi har uppehåll under skollov och klämdagar.

Joy & Skoj

Välkomna till dansgruppen JOY och gruppen SKOJ där vi gör olika roliga aktiviteter! Alla barn i förskoleklass till och med åk 3 är välkomna!

SKOJ träffas Onsdagar jämna veckor kl 17.30-18.30 i Lugnetkyrkan.
JOY övar Onsdagar ojämna veckor kl 17.30-18.30 i Lugnetkyrkan.

Ta med en vän och kom och dansa och lek tillsammans med oss!

Friends

En kväll för dig som går i åk 4-7!
Aktiviteter, lek, vänner, skratt, andakt och mycket mer!

JC Lördag

En oas i vardagen…
Spännande aktiviteter – Mat – Gud – Musik

Är till för dig som går i årskurs 3-6. Vi har olika aktiviteter, äter tillsammans, umgås samt avslutar med en OAS-samling.

Vem? För dig i årskurs 3-6 (Bjud med en vän)
Pris? 30 kronor för mat
Tid? Kl 17-20 i Lugnetkyrkan. (om inte annan samlingsplats annonseras)

Vid frågor kontakta:
Gabriella Haglund